• Birkehøjvej 8, 9530 Støvring

Øster Hornum Børneunivers

Et godt sted at være og et godt sted at lære

Sidste skoledag 2015

Nyhed billede
I fredags gik Øster Hornum Børneunivers på sommerferie. I den sammenhæng skulle der tages afsked med skolens 6.klasse, som efter ferien skal skifte skole. 6.klasse havde arrangeret eftermiddagen og lavet forskellige discipliner hvor de skulle dyste mod lærerne. Der blev dystet i både fodbold, rundbold, små konkurrencer og en quiz, samt givet nomineringer og kårringer til lærere og pædagoger, til stor underholdning for resten af skolen.

Alle børn og forældre ønskes en rigtig god sommerferie og 6.klasse ønskes god færd fremover.

Billeder fra vores univers

Troels Møller Christensen den 19-06-2015
    Sæt kryds i kalenderen 22/8-15 fra kl. ca. 13.00 og resten af dagen/aftenen.
    Her planlægger Frirummet indvielse af legeplads og legetårn for hele byen/Øster Hornum.
    Nærmere information følger.
    Lena Mogensen den 12-06-2015

Buskort til næste skoleår

Den leverandør som NT har indgået aftale med omkring levering af de nye buskort, kan ikke kan nå at trykke og fremsende skolekort, inden sommerferien.

Eleverne er derfor nødsaget til at køre med bussen uden fremvisning af buskort den første skoledag.

NT’s chauffører og kontrollører bliver orienteret herom og eleverne skal sige til chaufføren; ”mit skolekort er på vej”.

Første skole kan skolebusberettigede elever hente et midlertidigt buskort på kontoret.

Lena Mogensen den 13-01-2015
    Oversigt over lukkedage i 2015.
    Lena Mogensen den 02-09-2014
    Tlf. nr. til Øster Hornum Børneunivers
    Skolen: 99 88 80 10
    Børnehaven: 99 88 81 15 / 99 88 81 19
    Fritteren: 99 88 82 16
    Kim Hovgaard den 25-08-2014
    PRAKTISK INFO vedr. SFO og SFO2

Hermed fremsender vi lidt praktisk info til jer forældre, som har børn i SFO’en. Da vi nu også har SFO2 under vores paraply har vi tilladt os at slå op på alle klassernes opslagstavler. I tilfælde af, at man ikke skulle have barn på SFO eller SFO2 skal man selvfølgelig bare se bort fra nedenstående.

Fremover vil vi sende praktiske informationer som disse ud på opslagstavlerne, da vi ikke længere har mulighed for at lave månedsbrevet. Det betyder også, at disse ikke kommer hver måned, men snarere ad hoc, som det måtte være relevant.

Vi er startet på et nyt skoleår, og med et nyt skoleår følger nye fritidsaktiviteter og aftaler. Vi vil gerne, hvis i så tidligt som muligt, kan informere os om aktiviteter vi evt. skal sende jeres børn til, eller aftaler som skal laves eller laves om. Specielt hvis man måtte have nogle faste aftaler fra sidste år, vil vi gerne høre, om disse stadig gælder, da de stadig ligger i systemet.

Vi går en koldere og vådere tid i møde, og derfor vil vi også gerne opfordre til, at i sørger for, og løbende holder jer opdateret om, at der er nok skiftetøj på garderoberne.

På forhånd tak og med venlig hilsen,
    - Personalet på Fritteren